Nieuwsbrief juli

Hallo allemaal,

Het buiten seizoen vliegt voorbij. Voor velen is de vakantie aangebroken of inmiddels voorbij en zij genieten na van de herinneringen. We hopen dat het ondanks de coronamaatregelen gelukt is om er nog iets moois van te maken.

Sponsorzwemmen

Op 5 juli hebben veel leden meegedaan aan het sponsorzwemmen. Er zijn veel banen gezwommen en dat heeft geresulteerd in een hele mooie opbrengst voor de vereniging. Wij willen dan ook iedereen die hieraan heeft deelgenomen ontzettend bedanken dat jullie zoveel sponsors hebben gevonden en voor jullie geweldige inzet!

Op maandag 30 augustus gaan we voorzwemmen!!!

Als je vier zaterdagen aanwezig bent geweest mag je hieraan deelnemen om te laten zien waar je staat voor je diploma. Zijn alle gezwommen onderdelen goed voldaan dan krijg je een briefje mee en mag je zaterdag 4 september 2021 diploma zwemmen. Vergeet deze avond (maandag 30 augustus) niet je kleding van de zaterdagse diploma trainingen mee te nemen!

Clubkampioenschappen

SAVE THE DATE!

Op zaterdag 28 augustus gaan we clubkampioenschappen houden. Je hoeft je hiervoor niet in te schrijven, alle leden mogen hieraan meedoen. Lijkt wedstrijden zwemmen jou leuk maar vind je het toch wel spannend, dan is dit jouw kans om het uit te proberen! In een gemoedelijke sfeer zwem je met de andere watersnippers en weet je na afloop hoe snel je kunt zwemmen. Iedereen krijgt na afloop een medaille! Tussen het zwemmen door kun je een heerlijk broodje met hamburger kopen, dus mocht je blijven na afloop voor het kamp dan is jouw buikje gevuld! Je wordt verwacht in het zwembad vanaf 17.00 uur en we starten om 17.30 uur. Meer informatie hierover volgt.

Zwemwedstrijden

Er wordt weer uitgekeken naar de zwemwedstrijden. De clubs zijn samen druk bezig om data op een rij te zetten. Er ligt een voorstel en we hopen jullie snel te kunnen informeren wanneer de eerste wedstijd zal zijn, om samen gezellig te zwemmen. Allen die volledig lid zijn mogen hieraan deelnemen. Mocht je graag willen meedoen aan de wedstrijden dan kun je dit kenbaar maken met een mailtje naar wedstrijdenwatersnip@outlook.com

Clubkleding

Onze vereniging heeft ook eigen clubkledinglijn. Hoe leuk is het om de leden hierin te zien rondlopen. Op onze site www.zvdewatersnip.nl  is een link (welkom in de clubwebshop van de watersnip) te vinden waar deze kleding besteld kan worden. Tijdens onze aanwezigheid kleurt het zwembad dan mooi oranje!

Lidmaatschappen

Allen die zomerlid zijn en het zwemmen erg leuk vinden kunnen zich aanmelden als volledig lid. Voor 35 euro extra zwem je tot het einde van het jaar mee. Voor het jaar 2022 ontvang je dan een nota voor een volledig lidmaatschap. Let op! Leden die volgend jaar geen lid meer willen zijn van onze vereniging moeten dit per mail voor 1 november kenbaar maken. Een lidmaatschap wordt anders stilzwijgend verlengt. Dit kan op het mailadres van de ledenadministratie: ledenadministratie@zvdewatersnip.nl

Zwemkamp

Woehoeee! Het Snipperteam organiseert dit seizoen op zaterdag 28 augustus weer een zwemkamp bij het zwembad! Geef je voor 15 augustus op via ons mailadres snipperteam@zvdewatersnip.nl

Bij opgave graag doorgeven:
  • naam
  • leeftijd
  • contactgegevens ouders (telefoonnummers)
  • eventuele allergieën
  • mogen er foto’s op Facebook, Instagram en in de Nieuwsbrief geplaatst worden?
Let op!! Kinderen boven de 12 jaar moeten hun eigen tentje meenemen en zelf opzetten. Kinderen onder de 12 slapen onder de overkapping. Avondeten valt niet in ons programma. Ontbijt wel.
Zelf meenemen: Slaapzak, luchtbed, warme kleren, zwemkleren, bord, bestek, beker etc.

Groetjes Ramona en Rianka

Vervoerschema

Beste Ouders,

Straks gaan we weer het winterseizoen in met het zwemmen. We gaan dan weer (net als voorgaande jaren) in het binnenbad de Dolfijn in Hoogeveen zwemmen. Hier zijn we weer vervoer voor nodig.

We gaan ervan uit dat jullie als ouders bereid zijn om weer deel te nemen in het rijschema. Willen jullie even laten weten wanneer jullie niet beschikbaar zijn? Dit kan op bestuurzvdewatersnip@outlook.com. Op dit mailadres kun je ook aangeven als je geen deel wilt nemen aan het vervoerschema.

Bericht van de penningmeester

Nog een paar weken kunnen we heerlijk buiten zwemmen. Jullie zijn al druk aan het oefenen voor de diploma’s. De leden die volledig lid zijn krijgen na de laatste zaterdagtraining een nota toegestuurd als je tenminste op zaterdag hebt gezwommen. Degene die wil opzeggen verzoeken wij dit voor 1 november aan te geven. Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal willen doorgaan!

Met betrekking tot het sponsorzwemmen, wij hebben nog niet alle toezeggingen binnen. Wij hopen natuurlijk dat ook de laatste bedragen zullen binnenkomen.

Geniet nog deze weken van het mooie weer en het heerlijke buiten zwemmen.

Met spetterende zwemgroet,

Bestuur ZV De Watersnip