Nieuwsbrief augustus

Hallo allemaal,

Nog even en dan sluit ons mooie zwembad weer haar deuren. Op zaterdag 4 september is het voor dit jaar toch weer echt voorbij. Het zwembad sluit altijd feestelijk zijn deuren. Voor informatie hierover houd de facebook site in de gaten.

Voor de trainers was het een drukke tijd. Met behulp van de gasttrainers (Niek, Derk, Bas, Joke, Andre, Minne en Marcel) konden alle trainingen doorgaan. Wij danken alle trainers en gasttrainers voor hun inzet de afgelopen zomerperiode!

Voor de komende week staan er nog wel een aantal belangrijke dingen op het programma.  We zetten deze punten even op een rij:

  • 28 augustus 2021 Clubkampioenschappen
  • 28 augustus 2021 Zwemkamp
  • 30 augustus 2021 Voorzwemmen voor de diploma’s
  • 1 september 2021 laatste training
  • 4 september 2021 Diplomazwemmen
  • 11 september 2021 1e training in Zwembad De Dolfijn

Clubkampioenschappen 

Zaterdag 28 augustus om 17.30 is het zover. We vragen alle zwemmers om 17:00 aanwezig te zijn en zich te melden bij Willemijn. Bij deze wedstrijd mag publiek aanwezig zijn en we hopen dat jullie massaal toeschouwers meenemen om jullie aan te moedigen. We vragen alle aanwezigen de 1,5 meter regel in acht te nemen en bij klachten thuis te blijven. Tijdens deze avond is het mogelijk om een kop koffie/thee, bekertje ranja/fris, broodje hamburger/knakworst te kopen. We hopen er samen een gezellige avond van te maken.

Zwemkamp 

Aansluitend aan de clubkampioenschappen gaat het kamp van start. Voor de kinderen/jeugd is het weer een gezellige avond/nacht/morgen bij het zwembad. Het snipperteam heeft vast weer een gezellig programma voor jullie klaarliggen.

Op maandag 30 augustus gaan we voorzwemmen

Als je vier zaterdagen aanwezig bent geweest mag je hieraan deelnemen om te laten zien waar je staat voor je diploma. Zijn alle gezwommen onderdelen goed voldaan dan krijg je een briefje mee en mag je zaterdag 4 september 2021 diploma zwemmen.  Zijn nog niet alle onderdelen met voldoende gezwommen dan vervalt de diploma training van zaterdag 4 september 2021.

Met het voorzwemmen 30 augustus hanteren we het volgende schema:

  Op Maandag bij het voorzwemmen worden de tijden:
18:15 – 19:00 Diploma C en Zwemvaardigheid 1 & 2
19:00 – 19:45 Zwemvaardigheid 3,

Aquasportief voor kids & Waterpolo

19:45 – 20:30 Normale training voor 2005 en ouder.

15 minuten voortijd aanwezig zijn!!!!

Voor de eerste drie groepen vervalt de normale training!

Tijdens het voorzwemmen is het voor ouders niet toegestaan om langs de badrand te kijken.

Na het voorzwemmen krijgen de kinderen die eraan toe zijn een briefje mee en mogen ze zaterdag 4 september 2021 Diploma Zwemmen.

De tijden zijn dan gelijk aan de normale zwemtijden.

  Op Zaterdagmorgen worden de tijden:
7.30 – 8.15 Diploma C en Zwemvaardigheid 1
8.15 – 9.00 Zwemvaardigheid 2 en 3
9.00 – 9.30 Aquasportief voor kids & Waterpolo

 

Bij het diploma zwemmen mogen de kinderen toeschouwers uitnodigen om je zwemtalent te komen bewonderen.  Alle bezoekers van deze morgen wordt vriendelijk verzocht voldoende (1,5 meter) afstand van de anderen te houden.

Voor allen die nog niet toe zijn aan het diplomazwemmen, vervalt de training van zaterdag 4 september 2021 en zien we jullie graag op de volgende training.

Laatste training buitenbad 

Op 1 september is de laatste training in het buitenbad!! Vind je het zwemmen erg leuk, dan kun je voor een kleine bijdrage volledig lid worden en op de zaterdagen in het binnenbad met ons mee blijven trainen. Kijk voor meer informatie op onze site www.zvdewatersnip.nl

1e training binnenbad 

Vanaf Zaterdag 11 september gaan we weer naar zwembad de Dolfijn in Hoogeveen.

Hier is de groepsindeling als volgt:

  Op Zaterdagmorgen worden de tijden:
8.15 – 9.00 2009 en ouder
9.00 – 9.45 2010 en jonger

Het vervoerschema voor de zaterdagmorgens wordt aan gewerkt en de vervoersapp zal worden bijgewerkt. In de vervoersapp ontvang je het vervoerschema en kun je je afmelden als je een keer niet gaat zwemmen.

Wil je deelnemen of je afmelden voor het vervoerschema geef dan even een berichtje naar bestuurzvdewatersnip@outlook.com  

Afscheid van Esmee 

Helaas heeft Esmee besloten te stoppen als trainer. We vinden dit erg jammer maar respecteren haar keuze.

Esmee geweldig bedankt voor de mooie en gezellige jaren met jou aan het bad. We wensen je een mooie toekomst en hopen je zo af en toe nog langs de badrand aan te treffen.

Persoonlijke noot van Esmee.

Hoi hoi iedereen,
Hierbij wil ik jullie via deze weg vertellen dat ik ga stoppen als trainer. Met veel enthousiasme heb ik training gegeven bij de Watersnip maar heb de keuze gemaakt om te stoppen. Jullie zullen mij vast nog wel zien bij een training of elders. Bedankt voor de leuke gezellige en spetterende periode die ik bij de zwemclub heb mogen maken.

Tot gauw!
Groetjes Esmee

Wedstrijden 

Ja, ja het is echt waar We mogen weer wedstrijden zwemmen!

Samen met Hoogeveen, Dedemsvaart en Klazienaveen staan voor de 4 kamp wedstrijden de volgende data op de planning.
Er worden 6 wedstrijden gehouden:
23 oktober, Dedemsvaart
13 november, Hoogeveen
11 december, Klazienaveen
26 februari, Hoogeveen
2 april, Hoogeveen
25 juni, Zuidwolde

Nu maar hopen dat het ook echt door kan gaan🤞🏻

Trainers gezocht!!! 

Hierbij doen wij een dringende oproep aan alle leden!! Dit jaar hebben wij helaas van twee trainers afscheid genomen, hun plek is deze zomer met gasttrainers opgevuld. Daar waren wij heel blij mee dat zij konden inspringen. Dit is echter geen oplossing en dit bedreigt het voortbestaan van onze vereniging. Daarom deze dringende oproep, kent u iemand in uw omgeving die op een sportopleiding zit of dolgraag zwemtrainer zou willen worden dan horen wij dat heel graag.

U kunt dit kenbaar maken aan het bestuur, persoonlijk of via onze bestuursmail.

Samen moeten wij ervoor kunnen zorgen dat ZV De Watersnip een spetterende vereniging blijft.

Bericht van de penningmeester 

Nog twee weken en dan is het zomerseizoen weer voorbij. Natuurlijk hopen we dat er weer veel kinderen een diploma zullen halen op de laatste zaterdag van dit seizoen. De kinderen die volledig lid zijn en hebben deelgenomen aan de zaterdagtraining zullen een nota ad eur 15,- nog toegezonden krijgen. Wij willen degene die wil opzeggen attenderen om dit voor 1 november te doen. Ook kunt u de wijziging van zomerlid naar volledig lid aan ons kenbaar maken. Alle lidmaatschappen worden automatisch verlengd na 1 december!

Heel veel plezier met deze laatste trainingen in ons buitenbad.

Met spetterende zwemgroet,

Bestuur ZV De Watersnip