Zwem je fit met ZV de Watersnip en word lid!

Wat leuk dat je lid wilt worden van Zwemvereniging de Watersnip. Vul het onderstaande formulier in. Je ontvangt daarna zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

AVG

Per 25 mei 2018 is de wet AVG in werking getreden. Deze verscherpte privacywetgeving is van invloed op iedereen die persoonsgegevens verzamelt en verwerkt. Wij willen het beschermen van persoonsgegevens opvolgen en hebben daarvoor een document opgesteld. Dit document is op te vragen via ledenadministratie@zvdewatersnip.nl.

Leden van Zwemvereniging de Watersnip:

 • geven bij aanmelding de persoonsgegevens door. Deze gegevens worden op een beveiligde website Sportlink (gekoppeld aan de KNZB) bewaard.
 • geven toestemming om persoonsgegevens te gebruiken om leden te kunnen informeren per mail, voor trainingsschema’s en voor wedstrijden (indien van toepassing).
 • geven toestemming dat er foto’s gepubliceerd worden die ten doel hebben om informatie te verstrekken over de vereniging. Wij proberen te voorkomen dat er foto’s gepubliceerd wordt van leden in zwemkleding.

Aanmeldformulier

  Voornaam

  Achternaam

  E-mail voor contact & nieuwsbrief

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  Mijn telefoonnummer mag toegevoegd worden aan de appgroep van de zwemvereniging

  janee

  Geboortedatum

  Ik kies voor de volgende lidmaatschapvorm

  Zomerlid, zwemt alleen in zomer (€75)Volledig lid, zwemt in zomer en winter (€110)

  Wedstrijden zwemmen

  Ik word zomerlid en zwem daarom geen wedstrijdenIk doe wel mee aan wedstrijden (volledig lid)Ik doe niet mee aan wedstrijden (volledig lid)Ik weet het nog niet (volledig lid)

  Mijn hoogste zwemdiploma is

  BCHoger dan C

  Meldt u uw kind aan? Vul dan hier uw gegevens in

  Ruimte voor extra informatie