Om lid te kunnen worden, moet je minstens in het bezit zijn van diploma B. Je mag een aantal keren meetrainen voordat je beslist om lid te worden.

Wat leuk dat je deel wilt uitmaken van Zwemvereniging de Watersnip. Via het onderstaande formulier kan je je opgeven. Na het versturen van het formulier ontvangt je binnen een aantal dagen per mail een bevestiging.

Mochten er nog bijzonderheden zijn dan kun je dat hier ook kwijt. Dit mag ook bij een van onze trainers gemeld worden.

AVG

Per 25 mei 2018 is de wet AVG in werking getreden. Deze verscherpte privacywetgeving is van invloed op iedereen die persoonsgegevens verzamelt en verwerkt. Wij willen het beschermen van persoonsgegevens opvolgen en hebben daarvoor een document opgesteld. Dit document is op te vragen via ledenadministratie@zvdewatersnip.nl.

Leden van Zwemvereniging de Watersnip:

  • geven bij aanmelding de persoonsgegevens door. Deze gegevens worden op een beveiligde website Sportlink (gekoppeld aan de KNZB) bewaard.
  • geven toestemming om persoonsgegevens te gebruiken om leden te kunnen informeren per mail, voor trainingsschema’s en voor wedstrijden (indien van toepassing).
  • geven toestemming dat er foto’s gepubliceerd worden die ten doel hebben om informatie te verstrekken over de vereniging. Wij proberen te voorkomen dat er foto’s gepubliceerd wordt van leden in zwemkleding.

Aanmeldformulier

Voornaam

Achternaam

E-mail voor contact & nieuwsbrief

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

Geboortedatum

Geslacht

MannelijkVrouwelijk

Ik kies voor de volgende lidmaatschapvorm

Zomerlid (zwemt alleen in zomer)Volledig lid (zwemt ook in winter)*Borstcrawl in de zomer

*Alleen voor volledige leden

Ik wil wel meedoen aan wedstrijdenIk wil niet meedoen aan wedstrijdenIk weet het nog niet

Mijn hoogste zwemdiploma is

ABCIk heb geen zwemdiploma's

Meldt u uw kind aan? Vul dan hier uw gegevens in

Ruimte voor extra informatie