Trainers gezocht!!!

Houd je van zwemmen? Houd je van creatief training geven? Vind je het leuk om de zwemtechnieken aan de zijkant van het bad uit te leggen aan kinderen, jongeren en volwassenen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn als trainers ontzettend enthousiast om iedereen zwemtechnieken aan te leren, mooie vooruitgangen te zien bij de zwemmers en de kinderen op een speelse manier met plezier te laten zwemmen.

In ons trainersteam zijn er wat verschuivingen geweest, wat het voor ons lastig maakt om het trainersschema rond te krijgen. Wie kan ons hierbij helpen?We trainen in de zomer in ons eigen zwembad De Waterlelie op maandag-,woensdagavond en zaterdagochtend. In de maanden september tot en met april trainen we in Zwembad De Dolfijn te Hoogeveen op zaterdagochtend.

In de zomer maanden mei tot en met augustus is het binnen onze zwemvereniging mogelijk om  zwemdiploma’s te halen. Diploma C, zwemvaardigheid 1,2,3, Snorkelen, Survival enz. Mocht er iemand zijn die de licentie examinator nationale zwemdiploma’s heeft dan komen we helemaal graag in contact met jou!

Wij zijn op zoek naar een volwassen (18+) trainer die het ziet zitten om mee te draaien in ons trainersteam. Het zou fijn zijn als je al wat weet van de zwemtechnieken. Is dit niet het geval: wees niet teleurgesteld! Er worden cursussen aangeboden waar je de zwemtechnieken aan kunt leren.

Wat ontvang je?

  • Een gezellig trainersteam
  • Een vrijwilligersvergoeding voor het geven van de trainingen.
  • Veel voldoening: de kinderen en volwassenen waarderen de trainingen en jij ziet hen vooruit gaan in de zwemtechnieken!

Wij zijn enthousiast en hopen je te mogen verwelkomen als ‘nieuwe aanwinst’ in ons trainersteam! Voor meer informatie, of wil je een keer meedraaien met één van de trainers? Dan kan je contact opnemen met zwemvereniging De Watersnip 06 20 17 87 13 of bestuurzvdewatersnip@outlook.com.