Nieuwsbrief september

Hallo allemaal,

Het buitenzwemmen is helaas weer voorbij. Ondanks de corona toch een mooie zwemzomer al hopen we volgend jaar weer een normaal jaar te kunnen draaien met de gebruikelijke activiteiten. Deze hebben we allen vast wel gemist deze zomer.

Vanaf zaterdag 26 september gaan we weer binnen zwemmen in zwembad De Dolfijn. Dit is ook de reden dat de nieuwsbrief een week eerder in jullie mailbox verschijnt. Ook in het binnenbad gelden regels en deze regels zijn te vinden in het bijgevoegde protocol. Lees deze even goed door!!!

Blijf thuis als jij of iemand in je gezin klachten heeft en houd 1 ½ meter afstand!!

In samenwerking met zwembad De Waterlelie kunnen kinderen die hun B diploma hebben gehaald tot en met december bij ons doorzwemmen voor hun C diploma. Zij zwemmen mee in de eerste groep (8.15-9.00). Deze training wordt gegeven door Maya Winters

De trainingsindeling voor de winter is:

  Op Zaterdagmorgen worden de tijden:
8.15 – 9.00 2008 en ouder
9.00 – 9.45 2009 en jonger
8.15 – 9.00 Diploma C zwemmers

De vervoerschema’s voor het vervoer naar Hoogeveen zijn reeds verzonden. We gaan ervan uit dat de diploma C deelnemers zelf voor vervoer naar Hoogeveen zorgen.

Voor het vervoer nog even de RIVM regels op een rijtje:

  • Ouders mogen rijden met kinderen van anderen in de auto.
  • Kinderen boven de 12 jaar dragen een mondkapje (incl. chauffeur)
  • Iedere deelnemer boven de 12 jaar zorgt voor zijn eigen mondkapje en heeft deze ook bij zich!

Wij (als bestuur van de Watersnip) gaan ervan uit dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid neemt.

Belangrijk!!!!

Voor allen die als ouder/vervoerder het zwembad De Dolfijn betreden, het dringende verzoek een gezondheidsverklaring in te vullen. Deze verklaringen zijn te vinden op de tafel bij binnenkomst. Ingevulde exemplaren kunnen op de tafel op het perron worden gelegd. Dan zorgen de trainers dat deze bij de infobalie terecht komen. Alle zwemmers worden genoteerd op een verzamellijst en is het invullen van dit formulier niet nodig.

Lidmaatschap

Het winterseizoen is begonnen. Allen die hun zomerlidmaatschap willen omzetten naar volledig lidmaatschap of hun lidmaatschap willen beëindigingen kunnen dit kenbaar maken met een mail naar ledenadministratie@zvdewatersnip.nl.

Een lidmaatschap beëindigen moet voor 1 november met een mail kenbaar worden gemaakt. Voor meer informatie over lidmaatschappen kunnen jullie vinden op onze site.

Bericht van de penningmeester

Er blijkt onduidelijkheid te bestaan over de contributie voor het volledig lidmaatschap en de nota die wij verzonden hebben voor de diplomatrainingen ad  15,– euro. Daarom vermelden wij nogmaals de contributiebedragen die hiervoor gelden, deze info kunnen jullie ook vinden op onze site.

Hierbij verzoeken wij degenen die nog niet betaald hebben dit alsnog te doen. De mail met nota is verzonden op maandag 7 september.

Wat houdt een lidmaatschap precies in?
Wij hebben 2 soorten lidmaatschap. Je kan volledig lid worden of zomerlid.

Volledig lid
Wanneer je kiest voor een volledig​ lidmaatschap dan ben je een volledig kalenderjaar lid en kun je zowel in de zomerperiode (mei- september) in het buitenbad, als in de overige maanden van het jaar in het binnenbad trainen.
De contributie is € 95,- euro per jaar. Bij het éérste jaar van het lidmaatschap wordt de contributie berekend vanaf de éérste maand van het lidmaatschap tot en met december. Als volledig lid kan er ook een startnummer aangevraagd worden zodat je kunt deelnemen aan wedstrijden. Wanneer je als volledig lid ook wilt deelnemen aan de zaterdagtrainingen voor diploma’s, dan wordt er € 15,- in rekening gebracht.

Zomerlid
Wanneer je kiest voor een zomerlidmaatschap, dan ben je een volledig kalenderjaar lid, waarbij je in de zomerperiode van mei – september in het buitenbad kunt trainen. De contributie is € 65,- euro (inclusief kosten van de zaterdagtraining in de zomerperiode voor diploma´s).
De kosten voor het omzetten van een zomerlidmaatschap naar volledig lid vanaf september tot en met december zijn € 35,- euro. Je wordt als zomerlid niet uitgenodigd voor deelname aan wedstrijden.

Alle lidmaatschappen worden minimaal aangegaan voor een heel kalenderjaar. Als het lidmaatschap niet voor 1 december van het lopende jaar wordt opgezegd, dan wordt deze stilzwijgend verlengd met 1 jaar.

Rabo clubsupport actie

Wij doen dit jaar mee aan de Rabo Clubsupport actie. Kunnen wij op jouw stem rekenen?  Bekijk hoe je ons kunt steunen op rabobank.nl/support. Vanaf 5 oktober t/m 25 oktober kun je jouw stem uitbrengen op onze vereniging.

Je vindt ons in de categorie watersport, actief in de Wolden, ZVZ De Watersnip. We staan aangeduid met een bootje toch is het echt onze vereniging! Wij hopen natuurlijk op heel veel stemmen en een mooi geldbedrag.  Wij hopen met dit bedrag nieuwe lijnen te kunnen kopen zodat we als we volgend jaar weer wedstrijden kunnen zwemmen dit met nieuw materiaal kunnen doen. Alvast super bedankt voor jouw stem!

Trainers gezocht

Als vereniging zijn we dringend opzoek naar trainers! De club met trainers kan wel versterking gebruiken. Wie kan of wil training geven of kent iemand die dit zou willen? We zijn met alles blij.

Folder van trainer gezocht is te vinden op onze website.

Hartelijke zwemgroet,
Bestuur ZV de Watersnip