Wedstrijdverslag 9-4-2016 Hoogeveen

Hoi Allemaal,
Wij zijn Janouk, Bente en Janiek. De wedstrijd is nog niet begonnen, maar het is al heel spannend! We hopen allemaal op een nieuw PR!
De uitslag is binnengekomen en we zijn erg tevreden over de resultaten. We hebben een vrolijke warming-up gehad en een yel bedacht. Het was erg leuk om te doen!

—————————————————————————————————————————————————————

Hallo,
Ik ben Maayke. Wij zijn aan het zwemmen. Coach Erwin kijkt of we de keerpunten goed doen. Jammer genoeg is het een puntenwedstrijd. Ik vindt medaille wedstrijden veel leuker! Ik heb nu zo’n beetje 20 medailles op mijn kamer hangen.
De wedstrijd is voor mij afgelopen. Ik ben op de borstcrawl 3e en op de rugslag weet ik het niet. We hebben veel lol!

—————————————————————————————————————————————————————

Hallo,
Wij zijn Sanne en Myrthe. We deden allebei mee aan de 5-kamp wedstrijd. Sanne had op de vrije slag een persoonlijk record gehaald! En Myrthe had net een PR gehaald op vlinderslag. Het was heel gezellig hier. We moedigen erg hard onze clubgenoten aan, en dat werkt! Het was echt een leuke wedstrijd.
Groetjes van Sanne de Vries en Myrthe Courtz.